دستگاه کش لس چیست؟
قبل از اینکه به میزان درآمد دستگاه کش لس بپردازیم ابتدا بهتر است بیشتر با این دستگاه آشنا بشویم. کشلس یا کش لس، در واقع یک مینی ATM می باشد که معمولاً به صورت دیواری و در بعضی مواقع رومیزی استفاده می شود. با کش لس، تمامی عملیات قابل انجام توسط خودپرداز، بجز برداشت وجه را می توان انجام داد. خودپرداز غیر نقدی یا Cashless ATM اسامی دیگر این دستگاه می باشند.
دستگاه کش لس چه کاربردهایی دارد؟
با کش لس یا خودپرداز غیر نقدی تراکنش های زیر را می توان انجام داد:
- دریافت مانده حساب
- دریافت صورت حساب
- انتقال وجه
- خدمات بدون کارت
- پرداخت قبوض
- خرید شارژ
- سایر خدمات ارائه شده توسط بانک بجز دریافت وجه
دستگاه کش لس برای چه مکان هایی مناسب می باشد؟
- کلینیک ها و مراکز درمانی
- فروشگاه ها
- تعمیرگاه ها
- رستوران ها
- ایستگاه های مترو، راه آهن، فرودگاه و …
- ادارات و موسسات
- مجتمع های مسکونی
- مجتمع های ورزشی، تفریحی
و بطور کلی محل هایی که رفت و آمد اشخاص در آنها زیاد است و نیاز به انجام عملیات بانکی دارند.
درآمد یا سود دستگاه کش لس چقدر است؟
درآمد دستگاه کش لس به تعداد تراکنش های آن بستگی دارد. سهم شما بسته به قرارداد شما با بانک متغیر و معمولاً 60 درصد می باشد. با انجام هر تراکنش توسط دستگاه کش لس، سود مربوط به آن تراکنش را دریافت می نمایید که در مطلب دیگری به طور کامل به آن می پردازیم. اما به طور متوسط می توانید با یک کش لس حدود 1 تا 3 میلیون تومان به طور متوسط درآمد ماهیانه داشته باشید.
آیا خرید دستگاه کش لس به صرفه است؟
اگر به صرف کسب درآمد از طریق دستگاه کش لس به موضوع نگاه کنیم، پاسخ منفی می باشد خرید دستگاه کش لس صرفه اقتصادی ندارد. اما اگر هدف فقط درآمدزایی و دریافت کارمزد تراکنش نباشد، خرید دستگاه کش لس می تواند فواید دیگری از جمله جذب مشتری و یا استفاده از خدمات کارت به کارت برای فروش کالا داشته باشد.
هدف از خرید دستگاه کش لس چیست؟
هدف از خرید دستگاه کش لس، درآمد زایی آن برای شخص نیست چون می توان با همان بودجه برای خرید دستگاه کش لس، یک دستگاه خودپرداز خرید و چند برابر درآمدزایی کرد. درآمد دستگاه خودپرداز بسته به تعداد تراکنش ها حداقل 3 برابر دستگاه کش لس می باشد چرا که بیشترین میزان کارمزد مربوط به برداشت وجه می باشد که دستگاه کش لس این گزینه را ندارد.
دلیل اصلی خرید دستگاه کش لس، کنار گذاشتن دستگاه کارتخوان یا پوز (POS) می باشد. در حال حاضر یکی از مهمترین شاخص های بررسی عملکرد و میزان فروش فروشندگان، دستگاه کارتخوان آنها می باشد و بسیاری از فروشندگان برای کمتر اظهار کردن میزان فروش خود، به روشهای دیگر از جمله دریافت پول به صورت کارت به کارت یا انتقال به حساب روی آورده اند. با توجه به اینکه تعدادی از مشتریان، برای عملیات کارت به کارت قادر به استفاده از تلفن همراه نیستند، لذا فروشنده، اقدام به خرید و نصب دستگاه کش لس کرده و از مشتری می خواهد تا مبلغ کالا را با استفاده از دستگاه کش لس به حساب وی واریز نماید.
بسیاری از مشاغل مانند کلینیک های زیبایی، پزشکان و … از این دستگاه ها برای دریافت وجه مشتری اقدام می نمایند.
آیا خرید دستگاه کش لس توجیه اقتصادی دارد؟
همانطور که در بخش قبل به آن اشاره شد، خرید دستگاه کش لس فقط با هدف درآمدزایی از محل انجام تراکنش ها، توجیه اقتصادی ندارد. چیزی که خرید دستگاه کش لس را به صرفه می کند، کابردهای دیگر آن است که به آن می پردازیم.
مزایای دستگاه کش لس نسبت به دستگاه خودپرداز یا عابر بانک
- دستگاه کش لس به مراتب از دستگاه خودپرداز کوچک تر، سبک تر و کم حجم تر می باشد. وزن دستگاه کش لس از یک دهم وزن خودپرداز هم کمتر می باشد.
- جابجایی و نصب دستگاه کش لس به سادگی انجام می شود.
- دستگاه کش لس بدلیل نداشتن محفظه پول نقد، نیاز به مراقبت ویژه و امنیت بالا ندارد.
- دستگاه کش لس نیاز به برق با ارت مناسب نیز ندارد و حساسیت آن از دستگاه خودپرداز به نوسانات برقی، به مراتب پایین تر می باشد.
خرید دستگاه کش لس
برای خرید دستگاه کش لس با خودپرداز ایران تماس بگیرید. همکاران ما پاسخگوی سوالات شما در این زمینه می باشند.