طرح خودپرداز خارج از شعب بانک شهر 

شرکت توسعه و نوآوری شهر به‌عنوان مجری طرح توسعه خودپردازهای خارج از شعب بانک شهر این فرصت را برای شهروندان محترم را فراهم آورده تا با مشارکت در این طرح، با شرکت توسعه و نوآوری شهر شریک شوند و راهی نو برای کسب درآمد به دست آورند. ازآنجاکه به هر خودپرداز بابت کارکرد و میزان برداشت وجه آن کارمزدی به دارنده تعلق می‌گیرد و در حقیقت موجب کسب درآمد می‌شود، شهروندان می‌توانند با تامین دستگاه و اتصال آن به شبکه خودپردازهای خارج از شعب بانک شهر، در این درآمد با بانک سهیم شوند. لذا شهروندانی که دارای کسب‌وکاربوده و مایل به مشارکت در این طرح هستند می‌توانند با ارائه مدارک ثبتی شرکت و یا جواز کسب خود، تقاضای مشارکت در این طرح را برای این شرکت ارسال نمایند.

نقش مشارکت‌کننده در این طرح شامل تامین خودپرداز،تامین محل نصب، نگهداری و پشتیبانی دستگاه و تامین خطوط ارتباطی است.مشارکت در این طرح به دو روش، خرید خودپرداز از شرکت توسعه و نوآوری شهر و خرید لایسنس اتصال به سوییچ بانک شهر (در صورت موجود بودن دستگاه خودپرداز) امکان‌پذیر است.

فراینداخذ و اتصال سوئیچ از سوی مشتری

1- ارسال مدارک حقوقی جهت عقد قرارداد 

مدارک موردنیاز اشخاص حقیقی:

– تکمیل فرم درخواست (دانلود)

– کپی برابر اصل جوازکسب معتبرویاپروانه بهره برداری منطبق با محل درخواست متقاضی

– کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی

-کپی برابر اصل سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی (با اجازه استقرار از مالک)

-افتتاح حساب مجازی در شهرنت بانک شهر

-تاییدیه پستی

-چک ضمانت

مدارک شناسایی اشخاص حقوقی:

-کپی  برابر اصل اساسنامه

-کپی برابر اصل  اظهارنامه ثبت شرکت

-کپی  برابر اصل آگهی تأسیس و آخرین تغییرات شرکت (اعم از تغییرات هیئت مدیره و نشانی شرکت)

-کپی  برایر اصل کارت ملی و شناسنامه تمامی اعضای هیئت مدیره

-کپی  برابر اصل کد اقتصادی

-کپی گواهی ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده

-کپی افتتاح دفترچه حساب بانک شهر

-سند مالکیت و یا اجاره نامه معتبر محل استقرار دستگاه خودپرداز

تذکر7 :با توجه به اینکه الزامی است محل استقرار دستگاه خودپردازدر محل کسب باشد، در خصوص متقاضیان حقوقی لازم است محل استقرار دستگاه خودپرداز در محل شرکت باشد. در صورتیکه متقاضی مد نظر داشته باشد که دستگاه را در محل جواز کسب شخص دیگری نصب نماید (شرایط مشتری حقیقی) بایستی اجرا شود.

-اظهارنامه مالیاتی منتهی به اخرین  سال مالی

2-پرداخت هزینه های مربوط به روتر و اتصال به سوئیچ بانک شهر

3-تامین دستگاه خودپرداز از سوی بهره بردار(مشتری می تواند دستگاه خودپرداز را از شرکت توسعه و نوآوری شهر یا شرکت های مجاز دیگر خریداری کند)

4-عقدقراردادباشرکت توسعه و نوآوری شهر

الزامات فنی جهت راه اندازی دستگاه ATM

شرایط بازدید اولیه جهت نصب دستگاه ATM  

جهت نصب صحیح دستگاه ATM شرایط محل نصب  به شرح ذیل می باشد:

1ـ محل نصب دستگاه در معرض گرد و خاک نباشد.

2ـ محل نصب دستگاه در معرض تابش مستقیم نور آفتاب نباشد.

3ـ کف محل نصب کاملا مسطح و تراز باشد.

4ـ تهویه مناسب (طبق استاندارد کارخانه سازنده)

5ـ دستگاه حداقل به میزان 70 سانتی متر از طرفین و 2 متر از انتها فضای خالی داشته باشد.

(شرایط مناسب جهت سرویس دهی و پول رسانی)

6ـ محل نصب از تابلو برق، دستگاه شوفاژ و دکل برق فشار قوی  فاصله داشته باشد.

7ـ وجود UPS  با توان 1KVA  که قابلیت پشتیبانی بار تا 2 ساعت را داشته باشد.  (با توجه به امکان نوسان برق و به تبع آن احتمال اختلال در روند عملکرد دستگاه ATM، دستگاه UPS می بایست از نوع Double conversion  انتخاب شود  تا از انتقال هرگونه نوسان و یا اعوجاج موجود در شبکه برق به دستگاه ATM جلوگیری شود.)

8ـ جهت اتصال دستگاه ATM به ارت، استفاده از پریز ارت دار الزامی می باشد. بنابراین وجود ارت و یا ایجاد سیستم ارت جهت نصب دستگاه ATM  ضروری می باشد. (مقاومت سیم ارت طبق استاندارد IEC60100 می بایست زیر 2 اهم باشد)

9ـ استقرار سایبان جهت جلوگیری از نور شدید و استفاده بهینه کاربران ATM

10ـ دریچه محل استقرار خودپرداز دیواری مطابق ابعاد و اندازه های هر خودپرداز متفاوت بوده و در صورتیکه خودپرداز  توسط شرکت توسعه و نوآوری شهر فروخته شده باشد ، ابعاد و اندازه های مورد نیاز را اعلام می دارد.

11ـ محل قرار گیری دریچه باید از جنس شیشه سکوریت و یا دیوار چین باشد .

12ـ محل استقرار خودپرداز می بایست توسط یک دوربین مداربسته در قسمت جلو (محل استقرار مشتری) و یک دوربین مداربسته در قسمت  عقب  (محل اسقرار پرستار و یا پول رسان) پوشش داده شده و تصاویر آن در صورت درخواست شرکت توسعه و نوآوری شهر قابل ارائه باشند.

اتصال زمین (ارت)

استفاده از سیستم های مجهز به ارت امری اجتناب ناپذیر بوده که ضرر و زیانهای ناشی از عدم استفاده از آن  گاهی غیر قابل جبران می باشد. از این رو جهت جلوگیری از بروز هر گونه اتفاق از قبیل اتصال فاز به بدنه دستگاه و یا تخلیه الکتریسته ساکن بر دستگاه که می تواند باعث خطرات جانی برای کاربران و یا ایجاد خرابی در قطعات الکترونیکی دستگاه شود (امروزه بیش از 60% خرابی های مربوط به قطعات الکترونیکی ناشی از تخلیه الکتریسته ساکن است، از این میزان 10% موجب سوختن و 90% آن موجب تنزل کارائی آن قطعه می شود)، استفاده از سیستم ارت را الزامی می نماید.

(همچنین استفاده از کلید RCD با جریان نشتی کمتراز 30  میلی آمپردر مسیر تغذیه ATM می تواند نقشه بسزائی را در حفاظت از جان کاربران ایفاد نماید.)

 روشهای اجرای ارت

بطور کلی دو روش زمین عمقی و زمین سطحی جهت اجرای سیستم ارت وجود دارد که با توجه به نیاز مربوطه (جهت ایجاد سیستم ارت دستگاه ATM) نوع زمین عمقی که در واقع همان حفر چاه می باشد مناسب تر است.

لینک اینترنت

متقاضی می بایست یک خط اینترنت مجزا با مشخصات زیر تهیه و در اختیار شرکت توسعه و نوآوری شهر قرار دهد.

Bandwidth: 256kbps / 256 kbps

Type: Dedicated

Delay: 80ms<time<120ms

IP Valid Static

همانطور که اشاره شد حداقل پهنای باند برای اینترنت می بایست برابر با 256kbps و به صورت Dedicated باشد. در ضمن مقدار Delay در بازه زمانی 80ms<time<120ms باشد یعنی بیشتر از 120ms نباشد و همچنین می بایست یک عدد IP Valid Static بر روی لینک اینترنت تهیه و به شرکت اعلام گردد.

پس از راه اندازی اینترنت یک عدد روتر برد میکروتیک 750 GL توسط شرکت توسعه و نوآوری شهر برای متقاضی ارسال خواهد شد و صورت حساب های آن توسط متقاضی پرداخت می گردد. پس از دریافت روتربرو لینک ارتباطی از طریق خروجی مودم به روتر برد وصل شده وبه مدت یک هفته وضعیت ارتباطی پذیرنده بررسی شده و در صورت تأیید شرکت توسعه و نوآوری شهر ، اقدامات لازم  جهت اتصال سوئیچ صورت می پذیرد .

تذکر 1: در صورتی که لینک ارتباطی مورد تأیید شرکت توسعه و نوآوری شهر واقع نشود، مشتری می بایست نوع لینک ارتباطی و یا شرکت ارائه دهنده اینترنت خود را تغییر دهد و بعد از اعمال تغییرات جهت بررسی مجدد لینک ارتباطی به شرکت توسعه و نوآوری شهر اطلاع دهد.

تذکر 2 : ارائه سرویس  بر روی بستر اینترنت صرفاً در صورتی میسر خواهد  بود که متقاضی  تائیدیه  ممهور سرویس اینترنت مورد نیاز را، از تامین کننده اینترنت دریافت و به شرکت ارائه نماید و پس از اعلام  در صورتی که مشخص گردد که از این لینک برای استفاده های غیر از خودپرداز استفاده می گردد پس از یکبار اخطار در صورت عدم رفع موضوع، سرویس به صورت یک طرفه قطع خواهد گردید و متقاضی می بایست مجدداً شرایط لازم جهت بررسی لینک را آماده و پس از تائید لینک توسط شرکت  توسعه و نوآوری شهر سرویس مجدداً وصل خواهد شد.

ملزومات سخت افزاری و نرم افزاری

 1ـ ملزومات سخت افزاری

1ـ1ـ کلیه سخت افزار هر خودپرداز نباید قدمت بیش از 5 سال داشته باشند.

2ـ1ـ خودپرداز مورد تایید شرکت توسن با استانداردهای مورد تایید شرکت مذکور قابل اتصال به سوییچ  شرکت توسعه و نوآوری شهر می باشد.

3ـ1ـ کیس کامل معرفی شده طبق استاندارد شرکت سازنده (حداقل P IV)

4ـ1ـ کارت شبکه (کارت شبکه 100مگابیتی که شرکت سازنده دستگاه خودپرداز آن را تهیه می کند و طبق استاندارد شرکت سازنده دستگاه است)

5ـ1ـ Mouse (حدالامکان درگاه آن USB باشد و بهتر است سیم آن بلند باشد و متقاضی آن را تهیه می کند)

6ـ1ـ Keyboard (حدالامکان درگاه آن USB باشد و بهتر است سیم آن بلند باشد و متقاضی آن را تهیه می کند)

7ـ1ـ در کل یک خودپرداز سالم ( تایید فنی کارشناس شرکت توسعه و نوآوری شهر) که دارای کلیه ملزومات اولیه شرکت سازنده بوده و نحوه ارایه خدمات پشتیبانی سخت افزار آن نیز مشخص باشد.

8ـ1ـ کلیه خودپردازها مجهز به آنتی اسکیمر فعال باشند.

9ـ1ـ دوربین خودپرداز سالم و فعال باشد.

10ـ1ـ پول شمار استاندارد شرکت سازنده خودپرداز .

11ـ1ـ کلیه خودپردازهای متصل به سوییچ شرکت توسعه و نوآوری شهر  باید دارای دوربین بوده و کلیه دوربین های خودپرداز در زمان انجام تراکنش می بایست فعال بوده و عکس برداری توسط آنها صورت پذیرد.

2ـ ملزومات نرم افزاری

1ـ2ـ سیستم عامل:

سیستم عامل مورد نیاز دستگاه طبق استاندارد شرکت سازنده دستگاه خودپرداز و نیاز شرکت توسعه و نوآوری شهر اعلام  می گردد.

2ـ2ـ نرم افزارهای کاربردی

3ـ2ـ میان افزار (Middle Ware) مورد نیاز برای برقراری ارتباط  نرم افزار کلاینت با سخت افزار دستگاه خودپرداز که برای انواع دستگاه های خودپرداز متفاوت است و توسط شرکت سازنده یا پشتیبان سخت افزار باید تهیه گردد و به تایید شرکت توسعه و نوآوری شهر برسد

3/5 - (1 امتیاز)