خرید خودپرداز یا عابر بانک شخصی همیشه پرسود نیست. تبلیغات سایت ها و شبکه های اجتماعی در خصوص خرید دستگاه خودپرداز شخصی، با عناوین سودهای میلیونی و یک کسب و کار زود بازده، ممکن است شما را ترغیب به خرید کند اما تحقیق قبل از خرید به شما کمک می کند که بی گدار به آب نزنید. قبلاً به مشکلات و معایب خرید خودپرداز شخصی اشاره کرده بودیم. وقتی شما در خصوص معایب دستگاه خودپرداز NCR جستجو کرده و به اینجا رسیده اید یعنی قدم اول را درست برداشته اید و در خصوص پیشنهاد فروشندگان دستگاه خودپرداز برای خرید دستگاه خودپرداز NCR فکر می کنید.

دستگاه خودپرداز NCR

در بازار خودپرداز های شخصی، برندهای متفاوتی موجود می باشد که یکی از فراوان ترین آنها NCR می باشد. سایر برندها وینکور (Wincor)، هیوسانگ (Hyosung)، جی آر جی (GRG)، کینگ تلر (KingTeller)، ال جی (LG)، بنکیت (Banqit)، راویس و … می باشند. البته خودپردازهای کینگ تلر و ال جی با نام تکنو از شرکت توسن تکنو نیز شناخته می شوند.

مدلهای دستگاه خودپرداز NCR

بیشترین مدل خودپرداز NCR در بازار خودپرداز های ریفر یا نوسازی شده، خودپرداز دیواری NCR مدل 5886 می باشد. پس از آن مدل 5887 می باشد که کمی از خودپرداز NCR مدل 5886 باریک تر است (حدود 20 سانتی متر). خودپرداز NCR مدل 5877 نیز مدل سالنی پر فروش از این شرکت در بازار خودپردازهای قدیمی نوسازی شده می باشد.

معایب دستگاه خودپرداز NCR

وقتی از معایب دستگاه خودپرداز NCR صحبت می کنیم، منظور ما مدل های پرفروش آن در بازار خودپردازهای شخصی می باشد که در بخش قبل بدان اشاره شد. چرا که در حال حاضر کمپانی NCR مدل های خودپرداز به روز تولید می کند و مدلهایی که بدان اشاره شد مربوط به حداقل 20 سال قبل می باشند. مهمترین ایراد دستگاه خودپرداز NCR تکنولوژی قدیمی و سال ساخت آن می باشد. این دستگاه های خودپرداز سالیان سال در شبکه بانکی کار کرده و از رده خارج شده اند و نوسازی شده اند. پس شما باید اطلاع داشته باشید که یک خودپرداز با تکنولوژی حداقل 20 سال قبل را خریداری می کنید.

دیسپنسر یا پرداخت کننده اسکناس دستگاه خودپردا NCR از نوع مکشی یا Suction  می باشد که با پمپ و شلنگهای هوا کار می کند. این تکنولوژی قدیمی هرازگاهی با ایراد در پمپ یا شلنگ ها و یا بخش نهایی آن که مسوولیت برداشت اسکناس را دارد و با نام وکیوم کاپ شناخته می شود خودش را نشان می دهد. با توجه به اینکه در خودپردازهای NCR، تسمه ها مسوولیت انتقال اسکناس ها به بخش بالایی و تحویل آن به مشتری را دارند، با مستهلک شدن تسمه ها، گیر کردن اسکناس و عدم پرداخت وجه به مشتری خود را نشان می دهد.

مزایای دستگاه خودپرداز NCR

هر آنچه در معایب دستگاه خودپرداز NCR ذکر شد، می تواند از طرف دیگر، مزیت خودپرداز NCR نیز باشد. تکنولوژی و سال ساخت قدیمی آن، باعث شده که قیمت آن بسیار پایین تر از مدلهای روز آن باشد. از طرف دیگر، سیستم ساده مکشی دیسپنسر آن نیز، تعمیر و رفع عیب آن را خیلی ساده کرده است.

قدیمی بودن خودپرداز NCR و فراوانی آن در بازار خودپردازهای شخصی، از طرف دیگر یک مزیت است که قطعات و تعمیرکاران آن در بازار زیاد باشد. در هر شهر و استانی که هستید، حتماً کارشناس دستگاه خودپرداز NCR پیدا می شود و هر قطعه ای که نیاز داشته باشید، به سادگی و با قیمت مناسب در دسترس شماست.

قیمت دستگاه خودپرداز  NCR 5886

قیمت دستگاه خودپرداز NCR 5886 در حال حاضر بسته به کارکرد و وضعیت ظاهری و فنی آن از 200 تا 1000 دلار متغیر می باشد. قیمتها به صورت دلاری ذکر شده تا در زمانهای مختلف قابل استناد باشد.

شرکتهای فروش دستگاه خودپرداز NCR

شرکت ها و اشخاص زیادی در حال حاضر اقدام به فروش دستگاه خودپرداز NCR می کنند که قبلاً در راهنمای خرید خودپرداز شخصی به آن اشاره کرده بودیم. با مطالعه آن مطلب می توانید از اعتبار فروشنده دستگاه خودپرداز مطلع شوید و بی گدار به آب نزنید.

قطعات خودپرداز NCR

خوشبختانه خودپرداز ایران کلیه قطعات خودپرداز ایران را موجود دارد و شما پس از تهیه دستگاه خودپرداز هیچ نگرانی بابت تأمین قطعات آن ندارید. می توانید از لینک های زیر بابت بررسی قطعات درخواستی اقدام نمایید:

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *