کد گرفتن کارت از عابر بانک

در واقع وقتی عابر بانک کارت را می خورد، به هیچ عنوان آن را پس نمی دهد. پس کد گرفتن کارت از عابر بانک صحت ندارد و تنها راه پس گرفتن کارت از عابر بانک، مراجعه به مسوول عابر بانک می باشد که در بخش بعد به آن می پردازیم.

وقتی عابر بانک کارت را میخورد چه کنیم؟

پس گرفتن کارت از عابر بانک به روش های زیر امکان پذیر می باشد:

  1. عابر بانک در شعبه بانک بوده و شما در ساعت اداری به آن مراجعه کرده اید: در این حالت شما خوش شانس هستید چون برای پس گرفتن کارت از عابر بانک کافی است وارد شعبه شوید و سراغ مسوول دستگاه عابر بانک را بگیرید و با ارائه کارت شناسایی از وی درخواست کنید کارت شما را پس دهد.
  2. عابر بانک در شعبه بانک بوده اما خارج از ساعت اداری کارت شما را ضبط کرده است: در این حالت متأسفانه باید تا روز کاری بعد صبر کنید و برای گرفتن کارت از عابر بانک به شعبه مراجعه نمایید.
  3. عابر بانک خارج از شعبه و در مکان های عمومی مانند مترو و … نصب شده است: در این حالت حتماً شماره تماس مسوول دستگاه یا پشتیبانی بانک کنار آن درج شده. باید با شماره مربوطه تماس بگیرید و درخواست پس گرفتن کارت عابر بانک خود را بکنید. پشتیبانی شما را راهنمایی کرده و کارت را به شما پس می دهد.
  4. عابر بانک خارج شعبه اما شخصی می باشد. عابر بانک شخصی تحت مالکیت شخص می باشند و پشتیبانی آنها با اشخاص حقیقی می باشد. در این صورت می توانید به صاحب مغازه مراجعه کرده و درخواست گرفتن کارت عابر بانک خود را کنید. در مواقعی که مالک دستگاه در محل حضور ندارد، معمولاً شماره تماس خود را کنار دستگاه نصب می کند و شما می توانید تماس گرفته و برای پس گرفتن کارت عابر بانک خود راهنمایی بگیرید.

آیا می توان درخواست صدور مجدد کارت ضبط شده را داد؟

اگر مسافر هستید یا اگر دیگر به محل عابر بانکی که کارت شما را ضبط کرده است مراجعه نمی کنید، چاره ای جز درخواست صدور مجدد کارت بانکی ندارید. برای درخواست مجدد کارت، کافی است با کارت ملی، به هر شعبه ای از بانک خود مراجعه کرده و فرم درخواست صدور مجدد کارت را پر کنید تا کارت جدیدی برای شما صادر شود.

علت خوردن کارت توسط عابر بانک یا خودپرداز

هنگامی که کارت خود را وارد عابر بانک می کنید، عملیات بانکی شروع می شود. عملیات کارت عابر بانک با انتخاب زبان یا ورود رمز ادامه پیدا می کند. در صورتی که شما تا حدود 30 ثانیه هیچ گونه عملیاتی با عابر بانک انجام ندهید، عابر بانک به شما اخطار می دهد که کاری انجام دهید و در صورتی که عملیاتی انجام ندهید، اخطار مجدد برای ضبط کارت شما می دهد. اگر در این حالت کارت شما ضبط شود، هیچ کدی برای گرفتن کارت از عابر بانک کار نمی کند. چرا که کارت شما از دستگاه کارت خوان خارج شده و در داخل محفظه ای در عابر بانک افتاده است. پس کد گرفتن کارت از عابر بانک صحت ندارد و با هیچ کدی کارت به شما پس داده نمی شود.

علت خوردن کارت توسط خودپرداز چیست؟ دلیل اول خوردن کارت توسط خودپرداز که در بخش اول به آن اشاره کردیم، مکث ما در انجام عملیات بانکی است که در این حالت، عابر بانک جهت جلوگیری از سوء استفاده از کارت بانکی ما، آن را ضبط می کند.

اما سایر دلایل خوردن کارت یا ضبط کارت توسط خودپرداز بدین شرح می باشد:

  1. کارت منقضی شده یا نا معتبر: اگر کارت شما مسدود شده، منقضی شده یا به هر دلیلی از سمت بانک نامعتبر باشد، هنگام ورود کارت، عابر بانک آنرا ضبط می کند و به شما پس نمی دهد. در صورتی که درخواست پس گرفتن کارت عابر بانک خود را بکنید و آنرا مجدد وارد عابر بانک کنید، باز هم عابر بانک کارت شما را ضبط می کند و تا زمان رفع مشکل، این کار مجدد اتفاق می افتد. در این گونه موارد بنا به دلایل امنیتی کارت شما نگه داشته می شود.
  2. چند بار رمز اشتباه زدن: اگر شما سه بار رمز کارت بانکی خود را اشتباه بزنید، عابر بانک کارت شما را ضبط می کند.
  3. بر نداشتن کارت در زمان تعیین شده: همان طور که در بخش قبل اشاره کردیم، اگر در زمان مشخصی کارت خود را بر ندارید، کارت شما توسط دستگاه عابر بانک ضبط می شود.
  4. سایر مشکلات فنی: ممکن است عابر بانک نقص فنی سخت افزاری یا نرم افزاری داشته باشد. در این صورت، ممکن است کارت شما هنگام انجام عملیات بانکی توسط عابر بانک ضبط شود.

ترفند پس گرفتن کارت از عابر بانک

خیال شما را راحت کنیم. هیچ ترفندی برای پس گرفتن کارت از عابر بانک وجود ندارد. کد برگشت کارت از عابر بانک وجود ندارد. برای گرفتن کارت از عابر بانک باید همان طور که در بخش قبل گفته شد، به مسوول دستگاه عابر بانک مراجعه نماییم. فیلم هایی که از ترفند پس گرفتن کارت از عابر بانک یا کد برگشت کارت از عابر بانک در فضای مجازی پخش شده است همگی سرکاری هستند و کارت ضبط شده چون به یک محفظه می افتد، به هیچ عنوان توسط خود عابر بانک امکان برگشت ندارد. پس اگر عابر بانک کارت را خورد چه کنیم؟ باید به مسوول عابر بانک مراجعه کنیم.

چه اتفاقی برای کارت های گیر کرده در عابر بانک می افتد؟

وقتی به اصطلاح عابر بانک کارت را می خورد، کارت خوان عابر بانک، کارت را به درون یک محفظه در داخل می اندازد که به آن مخزن کارت های ضبط شده یا Reject Cards Bin می گویند. مسوول عابر بانک با باز کردن درب عابر بانک به این محفظه دسترسی داشته و کارت های ضبط شده را بر می دارد و به صاحب کارت تحویل می دهد.

محفظه کارتهای ضبط شده

محفظه کارتهای ضبط شده

4.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *