کیس خودپرداز NCR

کیس خودپرداز، کامپیوتر خودپرداز، PC یا IPC در واقع کنترل کننده همه ماژولهای خودپرداز می باشد. سیستم عامل خودپردازهای موجود در ایران همگی ویندوز بوده و نرم افزاری که روی آن نصب می شود وظیفه کنترل ماژولهای خودپرداز و همچنین ارتباط با مرکز را دارد. کیس یا کامپیوتر خودپرداز، با کامپیوترهای معمولی تفاوتهایی دارد که به آن اشاره می کنیم:

  1. مادربورد خودپرداز: مادربورد در کامپویترهای خودپرداز از نوع صنعتی و با طول عمر بالا و کارکرد بهینه با وجود روشن ماندن در زمان های طولانی می باشد. مادربوردهای صنعتی به صورت 24 ساعته و 7 روز هفته روشن هستند و سالهای سال بدون مشکل می توانند کار کنند. این مادربوردها در مقایسه با مادربوردهای معمولی خصوصیات دیگری نیز دارند.
  2. پاور خودپرداز: پاور کیس خودپرداز نیز با طول عمر بالاتر و مشخصات فنی بهتری نسبت به پاورهای معمولی می باشند.
  3. پورت های ارتباطی: کیس خودپرداز تعداد بیشتری پورت سریال (COM یا RS232) دارد. ماژولهای دستگاه خودپرداز معمولاً با استفاده از کابل سریال به کیس وصل می شوند. در بعضی از خودپردازها ارتباط سریال مستقیم با مادربورد می باشد و در بعضی مدلها، کارتهای سریال داخلی یا خارجی یا کارتهای مشابه برای ارتباط با ماژول ها استفاده می شود.

کیس پایوت برای خودپرداز NCR

در خودپردازهای قدیمی NCR موجود در کشور که بیشتر مدل های 5886 و 5887 می باشند، کیس پایوت بیشترین مدل کیس استفاده شده می باشد. قیمت کیس پایوت برای خودپرداز NCR حدود 50 تا 80 دلار بسته به شرایط و مشخصات آن می باشد.

بررسی و خرید کیس پایوت

کیس پایوت NCR

کیس تالادگا برای خودپرداز NCR

کیس تالادگا نسل بعد از کیس پایوت برای خودپردازهای NCR می باشد که نسبت به کیس پایوت به روزتر می باشد. قیمت کیس تالادگا در بازار ایرن حدود 60 تا 100 دلار بسته به شرایط و مشخصات آن می باشد.

بررسی و خرید کیس تالادگا

کیس تالادگا NCR

انواع کیس برای خودپرداز NCR

قبل از PC Core های عنوان شده، مدل قدیمی تر Pele 2 در بازار وجود داشت که پردازنده پنتیوم 3 داشت. نسل بعد از Pele 2 کیس Pivat به بازار معرفی شد و پس از آن کیس Talladega در خودپردازها نصب شد.

4.8/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *